Slotenmaker

Nootdorp       AIS Slotenmaker

Nootdorp

Heeft u uzelf buitengesloten? Is er bij u ingebroken? Of is uw sleutel in het slot blijven hangen? Bel Slotenmaker AIS! Wij zijn voor u het weet bij u in Nootdorp met de juiste gecertificeerde sloten. Zo voorkomt u onder andere dat er ingebroken wordt! Met onze keurmerken is dat een garantie.
Tevens bieden we als een van de weinige in de omgeving een 24/7 service voor de beste prijs. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze sloten? Neem verder een kijkje op de website, of neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Ik kan weer rustig slapen

Ad & Henny

 

Na een weekendje Duitsland kwamen mijn man en ik weer thuis en kwamen tot de ontdekking, dat er bij ons was ingebroken. Het slot van de schuifpui was geforceerd en de pui stond wagenwijd open. Weinig momenten in mijn leven ben ik zo bang geweest. In eerste instantie de politie gebeld en deze gaven ook aan dat er een slotenmaker moest komen, zodat we die nacht veilig konden slapen. Ook al was slapen het laatste waar ik aan dacht, hebben we AIS gebeld. We belde ene Harry uit zijn bed denk ik, maar binnen 45 minuten was hij toch bij ons. Bijna sneller dan de politie…. Hij heeft onze pui voorzien van een noodslot en we hebben direct een afspraak gemaakt om alle sloten van ons huis door hem te laten upgraden. Inmiddels is dat gebeurt en ik slaap weer als een roosje, wetende dat we de beste beveiliging hebben die je je kunt wensen.

Grt. Ad en Henny

 

WhatsApp chat
Bel Ons!