Slotenmaker

Den Haag

AIS Slotenmaker

Den Haag

In omgeving Den Haag zijn we vaak actief aan het werk. Dit betekent dat we ook hier snel aanwezig zijn in geval van inbraak, buitensluiten of kapotten sloten. In de meeste gevallen hebben we ook nog een het geschikte slot op voorraad, waardoor we u meteen kunnen helpen.

Schroom niet om contact op te nemen wanneer het nodig is, ook niet in de avond of nacht uren! Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.

 

Snel en vriendelijke geholpen

Jessica

 

Bij het buiten zetten van mijn huisvuil, heb ik met mijn warrige hoofd de deur achter mij dicht getrokken. Jammer genoeg viel deze direct in het slot, terwijl mijn sleutels nog binnen lagen. Stom, stom, stom. De enige met reservesleutels woont wel vlakbij, maar was dat weekend toevallig weg. De buurman attendeerde mij op Slotenmaker-ais, dus deze direct gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ze zouden binnen een uur bij me zijn. Binnen 30 minuten was hij ter plaatse en heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn huis weer in kon. Super snel en met een vriendelijke lach heeft hij direct een nieuw slot geplaatst en binnen een uur was hij weer weg.

Slotenmaker-AIS heel erg bedankt voor de hulp!

 

WhatsApp chat
Bel Ons!